hoveniersbedrijf Herkingen Kies hoveniersbedrijf Herkingen

Een goed onderhouden tuin geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar verhoogt ook de waarde van uw pand. Bent u opzoek naar een geschikt hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn is gespecialiseerd in diverse soorten tuinwerkzaamheden en staat graag voor u klaar. Of het nu gaat om maandelijks tuinonderhoud of het aanleggen van een nieuwe tuin, hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn realiseert het voor u. Hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn beschikt over een team gedreven en gespecialiseerde hoveniers die beschikken over alle kennis op het gebied van tuinen.

Veelzijdig hoveniersbedrijf Herkingen

Hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van grondwerk, bestratingen, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. Voor de inrichting van uw tuin bent u eveneens bij ons hoveniersbedrijf Herkingen aan het goede adres. U moet dan denken aan de sierbestrating in uw tuin, het plaatsen van een schutting, aanleggen van een vijver of het aanbrengen van een beschoeiing en natuurlijk de beplanting in een tuin. Daarnaast is hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn actief in onder andere het verhuren van grondverzetmachines inclusief machinist en het aannemen van grondwerkzaamheden voor diverse aannemers en particulieren. Ook wordt er regelmatig werk gedaan voor wegenbouwbedrijven en overheidsinstanties.

Meer informatie hoveniersbedrijf Herkingen

Hoveniersbedrijf A Akershoek geeft graag vrijblijvend advies op het gebied van tuinen. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn uitvoert? Of wilt u een afspraak met één van onze hoveniers? Neem dan direct contact met ons op. Wanneer u kiest voor hoveniersbedrijf A Akershoek & Zn bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons hoveniersbedrijf, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam: Vul het antwoord van de som in a.u.b.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)