Hovenier Goedereede Kies voor al uw tuinwerkzaamheden Hovenier Goedereede

Heeft u een hovenier nodig? Neem dan eens contact op met hovenier A Akershoek & Zn. Fa. A. Akershoek & Zn. is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van grondwerk, bestratingen, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. Voor de inrichting van uw tuin bent u eveneens bij onze hovenier aan het juiste adres. Om uw tuin tot een prachtig geheel te maken kunnen wij u een groot assortiment sierbestrating, tuinhout en diverse tuinaccessoires leveren.

Hovenier Goedereede

Sloopwerkzaamheden behoort tot één van de vele diensten die hovenier Goedereede A Akershoek & Zn levert. Op het gebied van sloopwerken variëren onze werkzaamheden van renovatiesloop tot totaalsloop, van kleine bouwwerken tot complete woonwijken. Voor het uitvoeren van de sloopwerken heeft onze hovenier Goedereede een groot scala van moderne gereedschappen tot beschikking. Deze gereedschappen lopen uiteen van elektrisch handgereedschap tot moderne machines voorzien van allerlei toebehoren zoals sorteergrijpers en sloophamers. In de afgelopen jaren is het hoveniers vak enorm breed geworden en daar is hovenier A Akershoek & Zn in meegegroeid. We hebben onze kennis vergroot en toepassing van materialen enorm uitgebreid.

Onze specialiteit

Tuinaanleg en onderhoud behoren ook tot de specialiteiten van hovenier Goedereede A Akershoek & Zn. Wanneer u dit laat verzorgen door onze hovenier bent u verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van uw tuin, hovenier Goedereede A Akershoek & Zn staat graag voor u klaar.

Hovenier voor het creëren van uw droomtuin

Wenst u meer informatie te ontvangen over tuinaanleg, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam: Vul het antwoord van de som in a.u.b.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)